Zaterdagavond 13 januari jl. vond de finaleavond van de zesde editie van De Skèndelse Kwis plaats. Om 19:00 uur gingen de deuren van ’t Spectrum open en om 20:00 uur begon het programma. De presentatie was in handen van Christel de Laat en Leonie Steenbakkers. Verschillende vragen passeerden de revue, er werd meegezongen met de Top2000-karaoke en natuurlijk zong Theo van Veghel het Schijndelse volkslied. Tussendoor werden de winnaars van de fotowedstrijd en de winnaar van het centrale examen bekend gemaakt. Teams Skinloos Geweld, De (Eigen)wijzen en Meierijdorp gingen er ieder met de cheque van € 100 voor het goede doel vandoor als winnaars van de fotowedstrijd. De winnaar van het centrale examen was Mark van Zoggel van het Team Wim, Wam en de I-pads.

Om 22:00 uur werd het tijd voor datgene waar de meeste mensen toch voor kwamen; de uitslag van De Skéndelse Kwis 2017. Zoals gebruikelijk werd begonnen met de hekkensluiter (Team Pilsvogels) en teruggeteld naar de plaatsen 3, 2 en 1. Als derde eindigde oud-winnaars (2x) Team  Skendels Kwartierke met 1204 punten. De tweede plaats met 1223 punten ging naar Team Zwarte Bok (voorheen Team Witte Gei’t). De uiteindelijke winnaar werd Team ‘Skeit ‘r ’s mé af’ met 1256. Het gewonnen geldbedrag van € 500 gaat naar Basketbalvereniging Schijndel.

De antwoorden op de vragen van de kwis en de antwoorden op de vragen van het centrale examen vind je hieronder. Ook de einduitslag van de kwis en het centrale examen kun je hieronder lezen.

–          Vragen en antwoorden De Skèndelse Kwis 2017 

        Vragen en antwoorden Centrale Examen De Skèndelse Kwis 2017

        Einduitslag De Skendelse Kwis 2017

        Einduitslag Centrale Examen De Skèndelse Kwis 2017

–          Inzendingen foto-opdracht