Einduitslag en antwoorden Kwis 2020

By 22 december 2020 Geen categorie

Winnaars De Skèndelse Gezins Kwis bekend

Twee weken geleden vond De Skèndelse Gezins Kwis plaats. Een speciale editie van De Skèndelse Kwis, gemaakt door dezelfde organisatie. De coronaproof kwis bestond uit 40 vragen die in een speciale editie van DeMooiSchijndelKrant waren gedrukt. 15 vragen werden op zaterdagavond 12 december gesteld in een tv uitzending op Omroep Meierij. Voor de kinderen waren er twee speciale kinderpagina’s.

“We zijn verrast met het grote aantal antwoordformulieren dat we hebben ontvangen”, aldus Ton Deelen van de organisatie. “In totaal zijn er 248 antwoordformulieren ingeleverd en we hebben ook 41 kinderformulieren ontvangen. We hadden als organisatie een kleine poule opgezet over het aantal antwoordformulieren dat we zouden terugontvangen en er was maar één persoon uit de organisatie die aan dit hoge aantal dacht. We zijn maar direct begonnen met nakijken. Dat is altijd een flinke klus en we wilden niet te lang met de uitslag wachten”.

Tijdens de uitzending op Omroep Meierij werden ook 3 vragen gesteld waarop men het antwoord kon inbellen. Leonie Steenbakkers: “Dat was ook voor ons spannend. Zou er überhaupt wel iemand bellen? Onze mobieltjes gingen echter snel af, of het werd zo druk dat ze helemaal niet meer overgingen. Binnen een paar minuten waren de prijzen al vergeven. We zagen op de laptop dat er voor iedere vraag ruim 100 keer gebeld werd. De 15 prijzen, variërend van borrelplank tot kaarsenpakket zijn dezelfde avond nog uitgereikt”.

De einduitslag van De Skèndelse Gezins Kwis is inmiddels bekend. Winnaar van de kwis is de familie Van de Ven uit de Smaldonkstraat. Het team behaalde 449 punten. De familie had slechts 3 vragen fout beantwoord. De eerste prijs, een InSchijndel cadeaubon van € 100,00 is afgelopen weekend aan de familie uitgereikt.

De gehele top 5 van de kwis is als volgt:

 1. Familie Van de Ven, Smaldonkstraat
  449 punten –  Cadeaubon InSchijndel € 100, gesponsord door M.A.S.S Afbouw
 2. Familie Ulehake, Gemondseweg
  441 punten – Cadeaubon De Wit € 75
 3. Gita den Otter, Klaverwei
  437,6 punten – Cadeubon Kiba/Cave € 50
 4. Eugé van Uden, Korteweg
  437 punten – Cadeaubon 2 uur glasbewassing Toekomst
 5. Jeroen van Schijndel, Willem van Oranjelaan
  432 punten – Cadeaubon Etos € 25

Naast de prijzen voor de top 5 zijn er ook 5 boodschappenpakketten en 5 kaarsenpakketten verloot onder alle 248 deelnemers van de kwis. De loting hiervan vond afgelopen vrijdag officieel plaats onder toezicht van notaris Kees Pruik van Van Kruijsdijk Notarissen en is terug te kijken op de Facebookpagina van De Skèndelse Kwis. De prijzen van de kinderpagina worden komende week nog bekend gemaakt.

De volledige uitslag is hier te vinden. Op onze archiefpagina zijn ook de antwoorden op alle vragen te vinden. Check ook de facebookpagina van De Skèndelse Kwis, want daar zijn leuke filmpjes over de antwoorden van de verschillende vragen te vinden, zoals de onthulling van The Masked Singer en de smurfenverzamelaar uit Wie van de Drie.

De organisatie dankt tenslotte alle sponsoren voor hun medewerking en in het bijzonder DeMooiSchijndelKrant en Omroep Meierij.

Hopelijk tot volgend jaar!