Geslaagde Hartemèrt

By 29 augustus 2016 juli 18th, 2017 Geen categorie

Ook dit jaar was De Skêndelse Kwis weer duidelijk aanwezig op Hartemèrt. En opnieuw trok de kraam de aandacht van veel passanten. En opnieuw was er weer wat te puzzelen en een prijsje te winnen.

Twee nagenoeg gelijke spandoeken waren uitgehangen in de kramen van De Skêndelse Kwis. Op deze spandoeken stond een plattegrond van Schijndel afgebeeld met daarop foto’s van Schijndelse kenmerken uit het verleden en nu, waaronder enkele evenementen die jaarlijks in Schijndel plaatsvinden. De twee spandoeken waren echter geen exacte kopie van elkaar. Er zaten enkele detailverschillen tussen. En juist deze verschillen moest het ‘Schijndelse’ publiek proberen te ontdekken. Ieder die minstens 5 verschillen gevonden had kon zo meedingen naar één van de drie levensmiddelenpakketen van de Plus die er te winnen waren.

Veel passanten werden ‘gevangen’ door de imponerende spandoeken en vonden al snel 1-2 verschillen. Maar om aan de 5 te komen was vaak nog een lastige klus. Soms was het echt dringen geblazen en werden zelfs foto’s gemaakt om ‘uit de drukte’ rustig naar de oplossing te zoeken. Om 16.00 uur werden uit de volle melkbus met oplossingen 3 winnaars getrokken door weer andere passanten. De gelukkigen waren Jeroen van Schijndel, Brigitte Steenbakkers en Paul van Houtum. Na een telefoontje stonden deze winnaars in no time weer aan de kraam om ieder hun grote goedgevulde tas in ontvangst te nemen. Zeker voor hen, maar ook voor De Skêndelse Kwis was dit weer een prachtige geslaagde Hartemèrt.