Zwart-wit boekjes bestellen

By 10 december 2016 juli 18th, 2017 Geen categorie

Ieder team krijgt bij het afhalen van de vragenboekjes op woensdag 28 december vanaf 18.00 uur weer een tasje mee. Daarin zit voor elk team één exemplaar van het full-colour vragenboekje waarin alle 100 vragen zijn opgenomen. Ook zijn o.a. de instructies, het reglement, de enquête en de puntentelling in dit boekje opgenomen. De antwoorden moeten in dit kleurenboekje worden ingevuld en dezelfde avond weer worden ingeleverd. Het kleurenboekje is zo gebonden dat je het uit elkaar kunt halen en later ook weer zelf op precies dezelfde manier in elkaar kunt zetten. Tussentijds kun je dus met losse blaadjes werken. Maar gebruik het niet als ‘kladje’, want voor vragen met (half) doorgestreepte antwoorden worden geen punten toegekend!

Net als vorige jaren bieden wij ook dit jaar weer extra zwart/wit vragenboekjes aan voor de prijs van één euro per stuk. Dit kan hulp bieden als je de vragen over teamleden wilt verdelen of als je graag met een ‘werkversie’ in klad wilt werken. Één zwart-wit boekje krijgt elk team sowieso al gratis. Je mag zoveel extra zwart/wit boekjes bestellen als je wilt. Deze geniete boekjes bevatten alleen de 100 vragen. De extra bestelde zwart/wit boekjes worden voor elk team in de af te halen tasjes gestopt. Bij het afhalen van de tasjes moeten deze extra zwart/wit boekjes ook betaald worden. Dit kan uitsluitend met contant en liefst gepast geld. Behalve de zwart/wit boekjes zitten ook enkele producten van onze sponsors in de tasjes waarover mogelijk een vraag wordt gesteld.

Bestellen

De zwart/wit boekjes kunnen uitsluitend besteld worden door teams die het inschrijfgeld betaald hebben en daarmee officieel ingeschreven zijn en een inschrijfnummer toegekend hebben gekregen. Deze teams staan allemaal in de bovenste tabel van de deelnemerslijst. Deze teams kunnen de zwart/wit boekjes t/m maandag 26 december bestellen via de vragenhoek die je op deze website vindt door in het menu rechts op “Vragen en reacties” te klikken. Vermeld duidelijk de naam en het inschrijfnummer van je team en uiteraard hoeveel boekjes je wilt bestellen. Als je een bestelling later wilt wijzigen kan dat tot 26 december op dezelfde manier.